Gokart tábor (8-15 éves korig)


A Battaring Gokartpálya 2022-ben is megrendezi a Gokart Tábort kezdő és haladó turnusokban, napközis formában. A foglalkozások kidolgozott oktatási tematika alapján hétfőtől péntekig 08:00-tól 16:00-ig tartanak, teljes ellátással, minden szükséges eszközt és felszerelést biztosítva a diákok részére. A táborok a pénteki napokon 12:00-kor egy táborzáró vizsgafutammal érnek véget, melyet díjkiosztó követ.

A kurzusok során a gyerekek elsajátíthatják a gokartozással kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket. Ajánlott öltözék a tréningruha (aminek nem baj, ha koszos lesz), bicikliskesztyűvel (ha van versenyzői kesztyűvel), valamint vékonytalpú edzőcipővel.

A táborokat két különböző -kezdő és haladó- tematika szerint tartjuk meg az alábbi időpontokban:

A 2022. évi időpontjaink hamarosan kiírásra kerülnek.

Kezdő tábor

Kezdő táborunkban a Kesjár-módszerrel oktatva jutunk el a szabályos elindulás-megállás gyakorlásától egészen a versenytempó felépítéséig. Különböző - bójákból felépített -szlalom gyakorlatokon tanítjuk a helyes kormányzást és pedálhasználatot. Begyakoroljuk az ideális íveket, és felkészülünk a versenyek alatt előforduló szituációkra is. Elméleti foglalkozásaink az autósportok alapvető szabályait és technikai megoldásait mutatják be.
8 éves kortól ajánljuk olyan versenyzőjelölteknek, akik még csak most ismerkednek a sportággal, vagy hobby szinten már gokartoztak és rendszereznék tudásukat.

Haladó tábor

A haladó tábort a gokartozás iránt komolyabban érdeklődő ifjú pilótáknak szánjuk ~10 éves kortól. A hét eleji szintfelmérést és az alapok ismétlését követően nagyobb sebességű gyakorlatok következnek, részletes elméleti kiegészítéssel. Mélyebben foglalkozunk a gokart irányításával változó körülmények között, és tanulunk az előzésről is. A program tartalmazza a mai versenyzők körében egyre népszerűbb mentális felkészülést segítő feladatokat. A hét teljesítése alapot adhat egy amatőr - vagy profi versenyzői karrierhez!

Gokart táborok díja

Kezdő tábor: 44.900.-Ft
Haladó tábor: 59.900.-Ft

A táborokat csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el!

Hova tovább?