Tavasszal visszavárunk!

Vezetéstechnikai képzések

A Battaringen a gokartozás mellett több vezetéssel kapcsolatos program is elérhető, így az éppen nem gokartozóknak is folyamatos időtöltést tudunk biztosítani. Ezen az oldalon azokat a berendezéseket mutatjuk be, amelyek extraként rendelhetőek a gokartos csomagjaink mellé, illetve rendezvények, pályafoglalások programját bővíthetik ki. Az eszközök használatához a Budiás Autós-Motoros Iskola oktatói biztosítják a szakképzett instruktori segítséget.

Motoros szimulátor

A mai forgalomban motoron, mopeden közlekedni veszélyes. Ahhoz, hogy biztonsággal uraljuk kétkerekünket fel kell készülnünk a legkülönbözőbb forgalmi helyzetekre.
A HONDA 20 év baleseti statisztikájára alapozva fejlesztette ki szimulátorát, amely egészen az első méterek megtételétől kezdve segíti a motorost. Zárt pályás, városi, túraútvonalak, beépített veszélyhelyzetekkel. Minden mozdulat visszanézhető, kinyomtatható, értékelhető.

Teherautó- és autóbusz szimulátor

Vezessünk kisteherautót, teherautót, tartályos járművet, járműszerelvényt, nyerges vontatót, autóbuszt vagy akár tűzoltóautót!

Válasszunk a száraz, esős, havas, ködös, éjszakai útviszonyok közül és mentsük meg rakományunkat az előforduló veszélyhelyzetektől!

A szimulátor kínált tréningek:
- Veszélyhelyzetek (parkoló váratlanul elindul, gyermek az útra téved, őzike az úton, defekt autópályán)
- Manőverek (szlalom, Y-megfordulás, parkolás hátramenetben, tolatás szűk folyosón)
- Üzemanyag takarékos vezetés (város, vidék, autópálya különböző útviszonyok mellett)
- Kötetlen vezetés

Ütközést szimuláló pad "Csúszópad"

Ütközést szimuláló padunk segítségével megtapasztalhatjuk az érzést, amitől az utakon is igyekszünk óvakodni! Magasból indulva egy sínpáron csúszva felgyorsulunk, majd a pálya végén 10km/h-s sebességgel ütközünk. Az idő lelassul, látásunk elmosódik, a biztonsági öv nagyot rántva az ülésben tart. Akkor tudatosul, hogy ez csak 10km/h óra volt! A valóságban ennél jóval gyorsabban közlekedünk...

Használata után garantáltan senki sem fogja saját járművébe ülve elmulasztani a biztonsági öv használatát. Az eszköz mobilizált, így a Battaringen és Battaringen kívül tartott rendezvényeket is színesítheti.

Vezetés “részeg” szemüveggel

A közlekedési balesetek egyik fő oka az alkohol. Sokan úgy érzik, hogy csekély alkoholszint mellett még képesek autót vezetni és reakcióik felett teljes mértékben rendelkeznek. Részeg szemüvegeinkkel szakoktató mellett vezetve kipróbálhatjuk képességeinket különböző befolyásoltság alatt. A program ügyességi feladatokkal majd szimulátoros vezetéssel indul. Ezek után kerül sor a valódi vezetésre zárt pályán, bóják között. Végül összehasonlítás készül a "józan"és az “ittas” állapotban elért eredményekről.

Vezetéselméleti training

Gépjárművezető-szakoktató által tartott, csoportos oktatás keretében lehetőség nyílik az elfeledett ismeretek pótlására vagy újabb mesterfogások elsajátítására. Az oktatás időtartama ~1 óra, a csoport létszáma maximum 40 fő.

Áraink

Gokartozás - Licence kártyával

Felnőtt gokart jegy /8 perc

1900 Ft /fő

3 futamos felnőtt napijegy

5100 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1500 Ft /fő

Licence kártya díja

900 Ft /év

Gokartozás - Licence kártya nélkül

Felnőtt gokart jegy /8 perc

2200 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1800 Ft /fő

Csomagok - Kizárólag licence kártyával

6500 Ft/fő

8500 Ft/fő

10900 Ft/fő

A csomagokhoz választható extrák

Konferenciaterem / óra

7500 Ft

Catering

egyéni árajánlat

Drónnal készített légifelvétel

egyéni árajánlat

Kizárólagos pálya használat

6 gokart

85000 Ft/óra

7 gokart

95000 Ft/óra

8 gokart

105000 Ft/óra

9 gokart

115000 Ft/óra

10 gokart

125000 Ft/óra