Tavasszal visszavárunk!

Rólunk

A Battaring az M6-os autópálya mentén Százhalombattán, a Batta Ipari Parkban helyezkedik el, otthont adva a térség legkorszerűbb szabadtéri gokart pályájának- és kiszolgáló egységének.

Pályánk a BME Anyagmozgatási és Logisztikai Rendszerek Tanszék által akkreditált, kialakításában a suzukai Formula 1-es versenypályához hasonlóan nyolcas alakú, felüljáróval és alagúttal rendelkezik. 480 m hosszú, 5-8 m széles, tempós egyenes szakaszokkal és technikás kanyarkombinációkkal bír. A rázókövek és megnövelt bukóterek igazi versenypálya hangulatot adnak.

Kilátóteraszunkról az egész pálya belátható, így a nézők számára is élvezhetővé válik a száguldás. A pálya területe nagy teljesítményű halogénlámpákkal lett megvilágítva, ami lehetővé teszi éjszakai futamok rendezését. SMS-Timing időmérő-elemző rendszerünk a Formula-1-ben használthoz hasonlít, az időeredmények HDTV-ken, és a versenyzők részére a nyomvonal mentén elhelyezett kijelzőn azonnal megjelenítésre kerülnek.

Központi épületünkben 30- illetve 60 férőhelyes, interaktív táblával felszerelt klimatizált konferenciatermek, tárgyaló, öltöző-zuhanyozó, kényelmes lounge és bár található.

Vezetéstechnikai eszközeink közül az ütközést szimuláló pad, a személyautó-teherautó-autóbusz szimulátor, a motoros szimulátor, a "részeg szemüveg" egyidőben akár 100 fő részére nyújthat kikapcsolódást.

Gépjárművezető-szakoktatóink által lehetőség nyílik komplett előadások lebonyolítására az új KRESZ szabályokról, baleset megelőzésről, vezetéselméleti fogásokról. Az oktatás utáni tesztlap-kitöltés a csapatépítő tréningeket teheti színesebbé.

A nyári szünetben gokart táborokban oktatjuk a legifjabb generáció pilótáit, felkészítve őket a versenyzésre és a biztonságos közlekedésre.

Igény esetén partnercégünk 50 személyes Mercedes-Benz buszai is rendelkezésre állnak, csoportok helyszínre- és haza szállításához.

A gokartozást vezetéstechnikával kombinálva pályánk színhelye lehet zártkörű céges rendezvények, csapatépítő tréningek, versenyek, márkatalálkozók, születésnapi partyk sikeres lebonyolításának!

Célunk, hogy folyamatos fejlesztéssel olyan élményt nyújthassunk, amivel a hozzánk látogató Vendégeink - Ügyfeleink - Versenyzőink egy életre szóló élményt szereznek, és betekintést nyernek a motorsport kihívásokkal teli világába!

Áraink

Gokartozás - Licence kártyával

Felnőtt gokart jegy /8 perc

1900 Ft /fő

3 futamos felnőtt napijegy

5100 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1500 Ft /fő

Licence kártya díja

900 Ft /év

Gokartozás - Licence kártya nélkül

Felnőtt gokart jegy /8 perc

2200 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1800 Ft /fő

Csomagok - Kizárólag licence kártyával

6500 Ft/fő

8500 Ft/fő

10900 Ft/fő

A csomagokhoz választható extrák

Konferenciaterem / óra

7500 Ft

Catering

egyéni árajánlat

Drónnal készített légifelvétel

egyéni árajánlat

Kizárólagos pálya használat

6 gokart

85000 Ft/óra

7 gokart

95000 Ft/óra

8 gokart

105000 Ft/óra

9 gokart

115000 Ft/óra

10 gokart

125000 Ft/óra