Tavasszal visszavárunk!

Gokart tábor

A Battaring Gokartpálya 2019-ben is megrendezi a Gokart Tábort kezdő és haladó turnusokban, napközis formában. A foglalkozások kidolgozott oktatási tematika alapján hétfőtől péntekig 08:00-tól 16:00-ig tartanak, teljes ellátással, minden szükséges eszközt és felszerelést biztosítva a diákok részére. A táborok a pénteki napokon 12:00-kor egy táborzáró vizsgafutammal érnek véget, melyet díjkiosztó követ.

A kurzusok során a gyerekek elsajátíthatják a gokartozással kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismereteket. Ajánlott öltözék a tréningruha (aminek nem baj, ha koszos lesz), bicikliskesztyűvel (ha van versenyzői kesztyűvel), valamint vékonytalpú edzőcipővel.

A tanfolyamokra kizárólag e-mailben, kitöltött jelentkezési lap és TAJ-kártya másolat elküldésével lehet jelentkezni!

A táborokat két különböző tematika szerint tartjuk meg. A pirossal kiemelt heteken Kezdő, a szürke hátterű heteken Haladó tanfolyamot rendezünk:

Kezdő tábor

Kezdő táborunkban a Kesjár-módszerrel oktatva jutunk el a szabályos elindulás-megállás gyakorlásától egészen a versenytempó felépítéséig. Különböző - bójákból felépített -szlalom gyakorlatokon tanítjuk a helyes kormányzást és pedálhasználatot. Begyakoroljuk az ideális íveket, és felkészülünk a versenyek alatt előforduló szituációkra is. Elméleti foglalkozásaink az autósportok alapvető szabályait és technikai megoldásait mutatják be.
6 éves kortól ajánljuk olyan versenyzőjelölteknek, akik még csak most ismerkednek a sportággal, vagy hobby szinten már gokartoztak és rendszereznék tudásukat.

Haladó tábor

A haladó tábort a gokartozás iránt komolyabban érdeklődő ifjú pilótáknak szánjuk ~10 éves kortól. A hét eleji szintfelmérést és az alapok ismétlését követően nagyobb sebességű gyakorlatok következnek, részletes elméleti kiegészítéssel. Mélyebben foglalkozunk a gokart irányításával változó körülmények között, és tanulunk az előzésről is. A program tartalmazza a mai versenyzők körében egyre népszerűbb mentális felkészülést segítő feladatokat. A hét teljesítése alapot adhat egy amatőr - vagy profi versenyzői karrierhez!

Gokart táborok díja

Kezdő tábor: 41.000.-Ft
Haladó tábor: 56.000.-Ft

A táborokat csak megfelelő számú jelentkező esetén indítjuk el!

Áraink

Gokartozás - Licence kártyával

Felnőtt gokart jegy /8 perc

1900 Ft /fő

3 futamos felnőtt napijegy

5100 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1500 Ft /fő

Licence kártya díja

900 Ft /év

Gokartozás - Licence kártya nélkül

Felnőtt gokart jegy /8 perc

2200 Ft /fő

Diák gokart jegy (14 év alatt)/8 perc

1800 Ft /fő

Csomagok - Kizárólag licence kártyával

6500 Ft/fő

8500 Ft/fő

10900 Ft/fő

A csomagokhoz választható extrák

Konferenciaterem / óra

7500 Ft

Catering

egyéni árajánlat

Drónnal készített légifelvétel

egyéni árajánlat

Kizárólagos pálya használat

6 gokart

85000 Ft/óra

7 gokart

95000 Ft/óra

8 gokart

105000 Ft/óra

9 gokart

115000 Ft/óra

10 gokart

125000 Ft/óra